Voorwaarden Bestellen Hollands Rundvlees

Algemene voorwaarden bestellen Hollands Rundvlees van Ameco

U kunt u bestelling plaatsen via het versturen van een Whatsapp bericht naar nummer 06-82643436. Alleen vanuit Nederland kan er besteld worden en alleen in Nederland worden de bestelling geleverd. U kunt in het Nederlands of Engels uw bestelling plaatsen. Bij het plaatsen van uw besteleenheid dient u naam, adres, woonplaats en postcode op te geven. 

Uw bestelling kan u terug zien in het door u verzonden Whatsapp bericht. Zodra Ameco uw bestelling heeft ontvangen zal Ameco u via Whatsapp een bericht sturen met het verzoek over te gaan tot betaling van het totaalbedrag. Eerst pas na accorderen van het betaalverzoek, en dus betaling, is uw bestelling definitief. 

De bedragen die genoemd worden zijn inclusief btw, verzendkosten worden apart vermeld. Indien het totaalbedrag inclusief btw en verzendkosten is, dan zal dat expliciet worden vermeld. 

Via bekendmaking van de actie kunt u de specificaties lezen van de producten. Het kan zijn dat er een termijn wordt gesteld waarbinnen de actie geldt of hoelang het product te bestellen is. Dan wordt dat aangegeven door op=op of een vermelding dat het geldt zolang de voorraad strekt. 

Het Hollands Rundvlees wordt vers of bevroren uitgeleverd, al naar gelang het is omschreven in de actie. Het wordt via een koerier aangeboden in tempexdozen. Al het mogelijk wordt gedaan om het product zo snel als mogelijk is vanuit de koeling of diepvries van de producent bij u zo koud mogelijk aan te leveren. Zodra het product is ontvangen dient u er onmiddellijk voor te zorgen dat het in de diepvriezer, bij bevroren producten, dan wel bij vers rundvlees het in de koeling of diepvriezer wordt geplaatst.  

De producten worden verkocht door Ameco bv, gevestigd te 7325 WC Apeldoorn aan de Ecofactorij 29, KvK 11056217, telefoonnummer 020-6867171, email: info@ameco.eu

Privacy 

Wij zijn ervoor verantwoordelijk om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Wij moeten daarbij voldoen aan de eisen van de privacyregelgeving. Wij willen transparant zijn over de soorten gegevens die we verwerken, de doelen voor de verwerking, met wie we gegevens delen en welke rechten u hebt ten aanzien van uw eigen gegevens. In dit Privacy-statement informeren we u hierover. 

NAW gegevens 
Welke gegevens we van u verwerken is afhankelijk van het contact dat we met u hebben. Wij kunnen uw persoonsgegevens verwerken gericht op verkoopactiviteiten en gebruiken dan uw persoonsgegevens om uw bestelling te kunnen laten afleveren. Wij gebruiken tenminste een van de volgende gronden voor de verwerking van uw persoonsgegevens. De verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst. De verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting. De verwerking is noodzakelijk voor de behartiging van een gerechtvaardigd belang.

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding