07-12-2020

VanDrie Group neemt Nederlandse activiteiten over van A.J. van Dam Beheer b.v.

De VanDrie Group heeft een principeakkoord bereikt met A.J. van Dam Beheer b.v. over het volledig overnemen van de Nederlandse activiteiten in de kalversector. De overname ligt ter goedkeuring voor aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De bedrijven verwachten dat de ACM de goedkeuring spoedig zal afgeven.


A.J. van Dam Beheer b.v. is actief in diverse disciplines in de kalversector. De activiteiten omvatten de handel in en het op contract houden van kalveren. Het bedrijf is in 1979 gestart door familie Van Dam. Inmiddels telt het familiebedrijf een omzet van 120 miljoen euro en heeft het 14 medewerkers. Met de overname van de Nederlandse activiteiten blijft de werkgelegenheid behouden. De activiteiten van A.J. van Dam Beheer b.v. buiten Nederland worden door het bedrijf onverminderd en zelfstandig voortgezet.

De VanDrie Group is tevens een Nederlands familiebedrijf. De VanDrie Group maakt producten op het gebied van kalfs- en rundvlees, (kalver)voeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Met een omzet van 2 miljard euro biedt het bedrijf werkgelegenheid aan ongeveer 2.500 personen.  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding